Joolin.fi - Damkläder - startsidaKääntämme nyt
sivustot suomeksi

kundtjanst@joolin.se
Norra Sjöbogatan 56
506 43 Borås, Ruotsi
Puhumme ruotsia ja englantia, ja pahoittelemme suomeksi kirjoitettuja kirjoitusvirheitä.
Kaikki hinnat ovat euroissa
Vaihda maa / Change country
Helppo ostos
Joolin.se -sivustolla voit tehdä ostoksia helposti, turvallisesti ja turvallisesti!
Lue lisää täältä!
Toimitus:
Noin 3-15 päivää
Lue lisää täältä!
Postikulut
Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille. Normaali lähetysmaksu 4.90 € per toimitus.
Lue lisää täältä!

Naisten vaatteet LauRie

Naisten vaatteet Didriksons

Naisten vaatteet Skovhuus

Naisten vaatteet Damella

Naisten vaatteet Cotonel

Naisten vaatteet Elton

Naisten vaatteet Soulmate

  
 
    
Sök
Joolin.fi - Ostoehdot
Hinnat
Kaikki hinnat ovat euroissa ja sis. 25% alv.
Alin tilausarvo, jota pystymme käsittelemään, on 20 euroa.
Toimitus tapahtuu Ruotsissa ja Suomessa

Toimitusaika
Yritämme lähettää kaikki tilaukset postin kuljetettavaksi seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen posti tarvitsee muutaman päivän kuljettaakseen tilauksesi sinulle. Jos Joolin.se-sivustolla on viiveitä, ilmoitamme sinulle sähköpostitse. Tietysti sinulla on oikeus peruuttaa tilaus. Joolin.se pidättää oikeuden peruuttaa tilaukset myös tilauksen vahvistamisen jälkeen, jos osoittautuu, että toimitus ei voi tapahtua luvatulla tavalla. Kohtuuttoman suuri osuus palautettuja tuotteita voi myös johtaa tulevien ostojen kieltämiseen.

Toimituskulut
Tavallinen toimitus tapahtuu laskun kautta. Jos tilauksen arvo on alle 80 euroa, veloitettavat toimituskulut ovat 4,90 euroa per toimitus.
Jos tuotteen arvo on yli 80 euroa, Joolin tarjoaa toimituskulut. Ilmaisiin toimituksiin voidaan tehdä poikkeus, mikäli havaitsemme järjestelmällisiä palautuksia, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan asiasta ennen toimitusta.

Postiennakko
Toimituksista postiennakolla peritään 7,90 euroa postiennakkokuluja.

Noutamaton paketti
Ennen kuin paketti lähetetään meiltä, voit peruuttaa tilauksen, milloin tahansa asiakaspalvelumme kautta.
Jos paketti on jo lähetetty ja et halua noutaa sitä, veloitamme todelliset kustannukset, 30 euroa.

Saapumisilmoitus tekstiviestillä
Posti lähettää sinulle tekstiviestin, kun paketti on noudettavissa toimituspisteessäsi. Jos puhelinnumeroa ei ole annettu tai mikäli ne on ilmoitettu väärin tilauksen yhteydessä, saapumisilmoitus lähetetään postitse. Kirjeilmoituksesta aiheutuu lisäkuluja 3 euroa / toimitus.

Palautukset ja vaihdot
Joolin.se -sivustolla sinulla on aina oikeus palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa, jos tuotetta ei ole käytetty ja alkuperäinen pakkaus on liitetty palautukseen. Jos huomaat, että olet tilannut väärän koon, voit tietenkin vaihtaa toiseen kokoon. Vaihdon tai palautuksen yhteydessä asiakas maksaa palautuksen toimituskulut ja asiakas vastaa tavaroista, kunnes tavarat ovat saapuneet Joolin.se:lle.
Lähetä paketin mukana kirje, johon kirjoitat henkilökohtaiset tietosi, palautuksen syy, ja jos olet maksanut tilauksen etukäteen, ilmoita mihin pankkiin ja mille pankkitilille palautamme maksun.
Lähetä paketti osoitteeseen:
Joolin.se, Norra sjöbogatan 56, 50643 Borås, Ruotsi

Palautusoikeus
Sinulla on Ruotsin lain mukaisesti peruuttamisoikeus koskien tilaustasi. Peruutusaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olet noutanut pakettisi. Arvon alenemista voidaan harkita, jos tuotetta on käytetty enemmän kuin vaaditaan sopivuuden määrittämiseen, jos etiketit on poistettu tai jos tuotteen arvo on laskenut asiakkaan käsittelyn seurauksena.

Väärä toimitus
Joolin.se pyrkii siihen, että kaikki olisi aina oikein, mutta tietysti voimme joskus tehdä virheitä. Jos olet saanut rikkoutuneen tai väärän tuotteen, tai haluat tehdä valituksen, ota ensin yhteyttä meihin sähköpostitse kundtjanst@joolin.se niin yritämme ratkaista asian mahdollisimman sujuvasti. Emme palauta toimituskuluja, ellei siitä sovita etukäteen.

Valitukset
Kuluttajaostoja koskevan lain mukaan sinulla on oikeus reklamoida tuotetta 3 vuoden kuluessa, jos tuote oli virheellinen toimitushetkellä. Sinun on ilmoitettava meille heti, kun huomaat virheen. Yritämme ratkaista asian parhaan kykymme mukaan, jotta sinä asiakkaana olisit tyytyväinen. Vaatteissa voi esiintyä esteettisiä muunnelmia, kuten esimerkiksi erivärisiä saumoja tai värivaihteluja yksittäisissä yksityiskohdissa, ja tätä ei pidetä valituksen perusteena.
Joolin.se vastaa valitustilanteissa palautuskustannuksista, jos kyseessä on aito reklamaatio ja mikäli siitä sovitaan ennen reklamaation takaisin lähettämistä.
Valituksiin sovelletaan Ruotsin kuluttajaostolakia, lisätietoja osoitteessa www.konsumetverket.se

Kuljetusvaurioita
Jos paketti on vaurioitunut, kun saat sen postista, sinun on ilmoitettava tästä suoraan toimituspisteeseen. Jos huomaat vaurion vasta kotona, ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen kundtjanst@joolin.se.

Laskun maksuehdot
Luottotarkistus tehdään, kun tilaus tapahtuu laskulla. Sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku siitä päivästä, kun paketti lähetetään Joolin.se:ltä. Jos laskua ei makseta ajoissa, peritään 12 prosenttia korkoa sekä muistutusmaksu, joka on 60 ruotsin kruunua.
Joolin pidättää oikeuden hylätä laskupyynnön ja toimittaa sen sijaan postiennakolla.

Palautusmaksut
Oikean vastaanottajan varmistamiseksi kaikki palautusmaksut suoritetaan suoraan pankkitilinumeroiden kautta, ei maksumääräyksillä. Pankkitilinumero on toimitettava kirjallisesti kirjeellä tai sähköpostitse Joolin.se:lle.
Palautuksen yhteydessä joolin.se: n rahat lähetetään sinulle viiden päivän kuluessa. Pankit vievät muutaman päivän ennen kuin näet rahat tililläsi.

Henkilötiedot
Joolin.se tallentaa lähettämäsi henkilötiedot asiakasrekisteriin henkilötietolain mukaisesti. Saatamme jakaa koko, tai osan asiakasrekisteristämme kumppaneiden kanssa. Saatat joutua näyttämään asiakkaan tietoja vastaavan henkilöllisyystodistuksen pakettia noutaessa.

Myynti alaikäisille
Emme myy tuotteita alle 18-vuotiaille.

Riitatapauksissa
Seuraamme Ruotsin kuluttajaviraston suosituksia, yleisen valituslautakunnan päätöstä ja tietenkin Ruotsin lakeja. Riidat on ratkaistava joko yleisen valituslautakunnan tai Euroopan komission online-riitojenratkaisumenettelyn avulla.
Yleinen valituslautakunta- Allmänna Reklamationsnämnden, box 174, 101 23 Stockholm, https://www.arn.se
EU ODR: https://ec.europa.eu/odr

Ota yhteyttä!
Löydät meille yhteystiedot Asiakaspalvelu > Ota yhteyttäViikon löydöt:
Veckans fynd: Prisvärda shorts, röd
Hinta laski 50%
Napsauta tätä

Tällä viikolla on 3
erilaista tarjousta

Esimerkki myydyimmästä
32227

Yksi uusimmista ostoista
LauRie Mona, ljus torpisk sand. Capri. Slim
LauRie Mona, trooppinen hiekka. Capri. Slim

Signaturen Kristina skriver om LauRie Savannah/Emma capri/shorts, marin:
Mycket nöjd, storleken passade perfekt. Lagom långa och bra vidd.

Uusi varastossa
Skjorta i ren bomull, indigoblå/vit
Skjorta i ren bomull, indigoblå/vit

Älä missaa
Blustop från Cotonell
Blustop från Cotonell